Welkom op de website van de Interregionale Verpakkingscommissie (IVC). Via deze website proberen wij u een kort overzicht te geven van Wie wij zijn, Wat wij doen en Hoe wij u kunnen helpen.

De Interregionale Verpakkingscommissie, afgekort als IVC, is een overheidsinstantie die specifiek werd opgericht om toe te zien op de naleving van de Belgische (gewestelijke) wetgeving inzake verpakkingsafval. De IVC is een gemeenschappelijke instelling van het Vlaamse, het Waalse en het Brusselse Hoofdstedelijke Gewest. Wij hebben uitgebreide controlebevoegdheden op het volledige Belgische grondgebied. U vindt meer informatie over de IVC op de linkerkant van uw scherm onder “voorstelling van de IVC”.

Dinsdag 26 september vond de viering van de 20ste verjaardag van de Interregionale Verpakkingscommissie plaats. Ruim 175 stakeholders namen deel aan de academische zitting, de rondleidingen in TrainWorld en het aansluitende walking dinner.

Via de volgende link kunt u de video over 20 jaar IVC, de gefilmde bijdragen van een aantal belangrijke partners en de voor de gelegenheid gemaakte flashmob bekijken.

U vindt hier ook de fotoreportage van het evenement. Klik hier voor de verslaggeving van 20 jaar IVC.
 

 
Downloads   

  Externe links